X-mythologies

En kvindes (X’) fortælling (mythology) i en ny udtryksform

X-mythologies er en scenekunstnerisk, fysisk fortolkning af Annisettes unikke og velkendte stemme, med sin dybe indlevelse og stærke intensitet – fortolket af Black Box Dance Companys stærke og talentfulde hold af internationale dansere.

X-mythologies er en kvindes (X’) fortælling (mythology) i en ny udtryksform. Med udgangspunkt i nykomponeret musik, skabt særligt til Annisette Koppel i samarbejde med de fremragende musikere og producere Lars Greve og Aske Zidore, bliver forestillingen et kropsligt og fortættet møde med Anisette som kunstner, men også med pop-/rock-/jazzmusikken som fænomen.

Gennem Annisettes sang sættes fokus på hvordan kroppen reagerer på musikkens og sangens toner. Formatet ”koncert” skaber således en frihed til at alle kan lade sig rive med og bare nyde den intense, sensuelle og livsbekræftende energi i både dansen og den skælvende stemme.

X-mythologies er en co-produktion mellem RECOIL-Performance Group og Black Box Dance Company.

Koreografi: Tina TarpgaardStemme og sang: Annisette Koppel Musik: Lars Greve, Aske Zidore & Annisette KoppelDansere: Black Box Dance CompanyKunstnerisk leder: Marie Brolin-TaniFoto: Michael With

https://youtu.be/rBG17GV6LQo

Læs mere om X-mythologies her