Dansere – Black Box Dance Company

Black Box Dance Company består af danserne:

Manuel, Lionel, Bartek, Emmy, Marco, Zaneta, Isabella og Charley.

Zaneta Majcher

Zaneta er fra Polen. Hun er uddannet fra Northern School of Contemporary Dance, Leeds i 2013. Derefter var hun i et år i praktik ved Skånes Dansteater i Sverige. Har senest arbejdet med koreografen Billy Cowie. Startede i Black Box Dance Company i februar 2015.

Lionel Ah-Sou

Lionel er fra Frankrig. Han afsluttede sin uddannelse ved Ecole de Danse TERPSICHORE i Toulouse i 2010. Herefter har han studeret på Olivier Coste i Valence, Frankrig. Siden 2012 har han arbejdet med kompagniet Dantzaz i San Sebastian, Spanien, med Itzik Galili, med Jacek Przybylowicz og Lukas Timulak. Startede i Black Box Dance Company i 2014.

Charlotte Anne Logan ( Charley)

Charley er fra England. Hun startede sin danseuddannelse i en ung alder på Swindon Youth Dance Academy – Center for avanceret træning. Hun er uddannet fra London Contemporary Dance School med en BA (Hons) diplom i 2015. I løbet af sin uddannelse har hun medvirket i flere værker af den britiske koreograf Richard Alston. Hun flyttede derefter til København, hvor hun for nylig arbejdede som lærling med Dansk Danseteater. Hun begyndte at arbejde med Black Box Dance Company i 2016.

Marco Rizzi

Marco er fra Italien. Han har 7 års erfaring i “balroom dans”, som han  har vundet flere nationale og internationale mesterskaber i. I 2009 startede han sit danseuddannelse og deltog i junior selskabet Giovane Balletto Mediterraneo, hvor han medvirkede i værker af Mauro de Candia. Han dimitterede med en bachelor i dans fra University of Arts Codarts, Rotterdam i 2015. I løbet af sin uddannelse medvirkede han han i forestillinger koreograferet af Jiri Kylian, Nacho Duato, Regina van Berkel, Club Guy Roni, Jan Martens og Samir Calixto. I sæson 2014/15 var han praktikant hos Tanz Luzerner Theater, hvor han medvirkede i værker af Fernando Melo, La Fura dels Baus, Sandra Marin Garcia og Zoran Markovic. Startede i Black Box Dance Company i 2016.

Bartosz Woszczynski ( Bartek)

Bartek er fra Polen. Han er uddannet fra The Rambert School of Ballet and Comtemporary Dance i London. Siden da har han arbejdet på forskellige projekter med mange koreografer i Storbritannien, Canada og Polen samt på en række dansefilmproduktioner. I mange år har han danset og turneret med Alternatywny Teatr Tanca, LUZ ‘. I 2013 modtog han 1. præmien konkurrencen Solo Dance Contest i Gdansk med sin solo – “The Perfect World”, som han også turnerede i Polen, Bulgarien og Japan med. Startede i Black Box Dance Company i 2016.

Manuel Gaubatz

Manuel er fra Tyskland. Han er uddannet med en bachelor i ballet og moderne dans på the school for music and performing arts i Frankfurt i 2016. Han har arbejdet med Ivan Perez Aviles, Marc Spradling, Georg Reischl, Marguerite Donlon, Toula Limnaios og for Operaen i Frankfurt. Startede i Black Box Dance Company i 2016.

Isabella Harritz Sørensen

Isabella er fra Danmark, og arbejder som praktikant i dansekompagniet. I 2014 afsluttede Isabella en uddannelse hos Official School of Alvin Ailey American Dance Theater i New York. Hun har senest medvirket I forestillingen “Projects” I Holland, “In The Void, Park Ave” i New York samt i ”Why am I not perfect” koreograferet af Lukas Hartvig-Møller. Hun startede med at arbejde i Black Box Dance Company i 2016.

Emmy Louise Thomsen

Emmy er fra Danmark, og arbejder som praktikant i dansekompagniet.I 2012 afsluttede Emmy sin etårige danseuddannelse fra Stepz i København, hvorefter hun flyttede til München for at studere moderne dans på Iwanson International School of Contemporary dance. I løbet af sin uddannelse har hun arbejdet med flere fremtrædende europæiske koreografer; bl.a. Jan Kodet, Jochen Heckman, Katja Wacther og den kunstneriske leder for National Dance Company Wales, Caroline Finn. Hun startede med at arbejde i Black Box Dance Company i 2016.